Pyttipannu (Vege)

Ainesosat

Lisäksi

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja kuutioi kypsät, kuoritut perunat. Paista pannulla öljyssä.
  2. Lisää mausteet, vegekuutiot sekä kirsikkatomaatit pannulle. Jatka paistamista hetki.
  3. Viimeistele lohkotuilla suolakurkuilla ja hienonnetulla lehtipersiljalla.

Pähkinäinen basilika-tomaattipasta

Ainesosat

Valmistusohjeet

  1. Poista paprikasta siemenet ja paloittele se korkeareunaiseen astiaan. Lisää pähkinät, tomaatit, valkosipulinkynnet, oliiviöljy sekä ravintohiivahiutaleet ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää tuore pinaatti lopuksi pastan keitinveteen, jotta se pehmenee hieman ja valuta sitten vesi pois. (Jos käytät pakastepinaattia, sulata se erikseen ja lisää lopuksi ruoan joukkoon.)

  3. Kuumenna paistinpannu ja lisää pähkinä-tomaattiseos pannulle. Kaada joukkoon 1,5 dl vettä. Kuumenna muutaman minuutin ajan koko ajan sekoittaen.

  4. Sekoita yhteen pasta, pinaatti ja pähkinäkastike. Sekoita pastan joukkoon lopuksi runsaasti tuoretta basilikaa.